Zorlu Enerji'den kurumsal müşterilerine danışmanlık hizmeti

ANKARA (AA) - Zorlu Enerji kurumsal müşterilerine enerji maliyetlerini azaltmaları için danışmanlık hizmeti verecek.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Zorlu Enerji'nin danışman kadrosu, kurumsal müşterilerine destek olarak enerji maliyetlerini...

28 Kasım 2018 Çarşamba 10:45
Zorlu Enerji'den kurumsal müşterilerine danışmanlık hizmeti

ANKARA (AA) - Zorlu Enerji kurumsal müşterilerine enerji maliyetlerini azaltmaları için danışmanlık hizmeti verecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Zorlu Enerji'nin danışman kadrosu, kurumsal müşterilerine destek olarak enerji maliyetlerini azaltmaları için çalışmalara başladı.

Zorlu Enerji, son kaynak tedarik tarifesine dahil olan tüketicilere sunduğu fiyat teklifleri ve danışmanlık hizmetiyle tüketicilerin maliyetlerini azaltmayı hedefliyor.

Yıllık elektrik tüketimi 10 milyon kilovatsaatin üzerinde olan tüketicilerin elektrik bedelleri ekim ayında belirlenen son kaynak tedarik tarifesine göre hesaplanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.