Zorlu Enerji'ye şarj istasyonları projesi için ödül verildi

ANKARA (AA) - Zorlu Enerji "ZES Yurt İçi Şarj İstasyonu Kurulum ve Operasyon Yönetimi" projesi ile ödül kazandı.Şirketten yapılan açıklamaya göre, teknoloji liderleri için en prestijli ödüller arasında gösterilen CIO Ödülleri'nde...

07 Temmuz 2022 Perşembe 10:57
Zorlu Enerji'ye şarj istasyonları projesi için ödül verildi

ANKARA (AA) - Zorlu Enerji "ZES Yurt İçi Şarj İstasyonu Kurulum ve Operasyon Yönetimi" projesi ile ödül kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, teknoloji liderleri için en prestijli ödüller arasında gösterilen CIO Ödülleri'nde bu yıl 170'e yakın proje değerlendirildi ve bu projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen 28 CIO (Chief Information Officer) ödüllendirildi.

Zorlu Enerji BT ve İş Geliştirme Direktörü Fulya Bıçak Muştu, "ZES Yurtiçi Şarj İstasyonu Kurulum ve Operasyon Yönetimi Projesi" ile ödül aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Muştu, "Bizi bu ödüle taşıyan proje ile gelişmekte olan elektrikli araçlar sektöründe yol gösterici olmayı, iş sonuçlarına sağladığı doğrudan katkı ile müşterilere dokunan her alanda dijital deneyimi artırarak kaynakların optimizasyonunu sağlamayı, verimliliği ve en önemlisi müşteri memnuniyetini artırmayı amaçladık. 3,5 ay gibi kısa bir sürede Salesforce ve SAP çözümlerini harmanlayarak projeyi canlı ortamda uygulamaya aldık. Yurt dışı yatırımlarımız dahil olmak üzere, bunun gibi yönettiğimiz birden fazla projemiz mevcut." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.