1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne doğru

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi Kamil Ünal ve Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü...

30 Nisan 2021 Cuma 12:39
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne doğru

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi Kamil Ünal ve Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Nursaçan mesajında, işveren ve çalışanın ayrılmaz bir parça olduğunu, her zaman omuz omuza vererek daha fazla üretmek ve ülkeyi daha ileri noktalara taşımak için mücadele edeceklerini belirtti.

OSB'nin 22 milyon metrekare büyüklüğü ile Türkiye’nin gözbebeği haline gelmiş en önemli üretim üslerinden birisi olduğunu vurgulayan Nursaçan, şunları kaydetti:

"Kayseri OSB'miz sadece üretim üssü değil, aynı zamanda yaklaşık 80 bin çalışanımızla ülkemizin en önemli istihdam üslerinden birisidir. Üretim ve istihdamın üssü OSB’de huzur içerisinde çalışıyor, ülkemizin geleceği için tüm çalışanlarımızla el ele vererek gayret gösteriyoruz."

Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi Kamil Ünal da tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Kuruluşlarından bugüne kadar, hiç taviz vermeden kamu çalışanlarının hak ve menfaatleri için mücadele verdiklerini ifade eden Ünal, var güçleriyle çalışanların sesi olmaya devam ettiklerini kaydetti.

Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol ise "İşçinin ücretini alın teri soğumadan verin" diyen bir peygamberin ümmeti olduklarını belirtti.

Türkiye’nin en büyük gücünün milletin birlik ve beraberliği olduğunu aktaran Varol, "Bütün zorlukları aşmak ve daha mutlu yarınlara ulaşmak için birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Tüm dünyada işçi ve emekçilerin birlik ve dayanışma günü olarak bilinen 1 Mayıs’ın hem devletimiz hem milletimiz için adil ve demokratik olmasını temenni ediyor, Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.