"10 bin teröriste karşı 10 bin kahraman gönüllü işçi"

- Kayseri'de Öz Ağaç-İş Sendikası, "10 bin teröriste karşı 10 bin kahraman gönüllü işçi" sloganıyla "Zeytin Dalı Harekatı"na gönüllü katılım için imza kampanyası başlattı

01 Şubat 2018 Perşembe 18:01

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Öz Ağaç-İş Sendikası, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesindeki teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"na destek için "10 bin teröriste karşı 10 bin kahraman gönüllü işçi" sloganıyla imza kampanyası başlattı.

Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Tuncay Dolu, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, Hak-İş Konfederasyonuna bağlı sendika tarafından, Zeytin Dalı Harekatı'na "10 bin teröriste karşı 10 bin kahraman gönüllü işçi" sloganıyla destek kampanyası başlatıldığını söyledi.

Her zaman devletin ve askerin yanında her türlü mücadeleye gönülden hazır olduklarını vurgulayan Dolu, şöyle konuştu:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başkomutanlığında başlatılan operasyon, bölgeye barışı getirmesi ve sınır güvenliğimizin sağlanması amacıyla önem arz etmektedir. Hiç şüphesiz ki şanlı Türk ordusu, o bölgede ve yedi cihanda barışı ve istikrarı sağlayacak kudrete sahiptir. Bizler de Mehmetçiklerimizin dualarımızla destekçiyiz ancak dost, düşman herkes bilsin ki her Türk vatan evladı için mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır. Bu anlayışla doğduk bu anlayışla vatan için düşünmeden canımızı ve malımızı veririz. Bir sivil toplum kuruluşu olarak 10 üyemizle her daim devletimizin yanındayız ve destekçisiyiz."

Kampanyaya destek verecek işçilerin imzalayacağı dilekçeler, askerlik şubelerine teslim edilecek.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.