10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

NİĞDE (AA) - AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Ergun, mesajında, kamuoyunun doğru ve...

10 Ocak 2021 Pazar 14:39
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

NİĞDE (AA) - AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ergun, mesajında, kamuoyunun doğru ve güvenilir haber almasında basına büyük görev düştüğünü belirterek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Gürer ise "Bugünden başlayarak bundan sonraki her günün, gazetecilik mesleğindeki sorunların çözüldüğü, ülkemizde gerçek manada gazeteciliğin yapılabildiği günlere vesile olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.

Özdemir de basın mensuplarının toplumun bilgilendirilmesinden ziyade kentlerin gelişiminde de önemli bir katkı sağladığını vurgulayarak, ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde görevlerini başarıyla yürüten tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.