10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'ne doğru

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kayseri Şube Başkanı Ali...

09 Ocak 2021 Cumartesi 16:19
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'ne doğru

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kayseri Şube Başkanı Ali Özcan, Saadet Partisi Kayseri Kadın Kolları Başkanı Fatma Kara, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Palancıoğlu, mesajında, gazetecilerin çok önemli bir görev üstlendiğini belirtti.

Gazetecilerin ve basın çalışanlarının 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü tebrik ettiğini aktaran Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Ülkemizde ve dünyanın her yerindeki gelişmeleri topluma en doğru şekilde ulaştırma görevini yürüten tüm gazetecileri kutluyorum. Tabi basın bizim için önemli. Teknoloji ile insanların bilgiye ulaşması ve bu bilginin de doğru ve güvenilir olması son derece önemli. Bunun da çok hızlı bir şekilde olması gerekiyor. Halkın habere ulaşması açısından mesai mefhumu gözetmeksizin haberi ve bilgiyi bizlere ulaştıran basın çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Mesleğini tarafsız, ilkeli yayıncılık anlayışıyla sürdüren tüm değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum."

İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman da basın mensuplarının sevinç ve gururunu gönülden paylaştığını aktardı.

Basın mensuplarının yorum ve görüşlerinin, çalışmalarında önemli faydalar sağladığını anlatan Ataman, "İletişim teknolojisinin gelişmesiyle birlikte toplumun aydınlanmasında önemli bir rol üstlenen basınımız, internet medyası ve sosyal medya ile yelpazesini genişletmiş, tek yönlü bilgi paylaşımından, çift taraflı ve eş zamanlı bilgi paylaşımına erişmiştir. Kamuoyunun bilgilendirilmesinde doğru ve güvenilir haber yapma, objektif olma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, aynı zamanda vatandaşla devlet arasında da köprü görevi görmekte ve bu anlamda da bir nevi kamu görevi icra etmektedir." ifadelerini kullandı.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, ASKON Kayseri Şube Başkanı Ali Özcan ve Saadet Partisi Kayseri Kadın Kolları Başkanı Fatma Kara da gazetecilerin ve basın mensuplarını önemli bir görev yaptığını, fedakarca çalıştıklarını ifade etti.​​​​​​​




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.