14 Mart Tıp Bayramı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Mesajında, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı tebrik eden Büyükkılıç, Kovid-19'a karşı...

13 Mart 2021 Cumartesi 14:45
14 Mart Tıp Bayramı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mesajında, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı tebrik eden Büyükkılıç, Kovid-19'a karşı yürütülen mücadelede sağlık çalışanlarının büyük fedakarlık gösterdiğini belirtti.

Salgın döneminde sağlık çalışanlarının kendi sağlıklarını ve yaşamlarını da tehlikeye atarak canla başla mücadele ettiklerine vurgu yapan Büyükkılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Zor bir süreçten geçiyoruz. Toplum sağlığı için özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımıza destek vermek istiyorsak, alınan tüm tedbir ve önlemlere uymak zorundayız. Çünkü bu savaşın kahramanları, biz ne kadar dikkatli olursak, bu savaşı kazanabilirler. Yeni kontrollü normalleşme döneminde önce sağlığımızı düşünerek, sonra da sağlık neferlerimizin verdiği mücadele için sosyal yaşantımızda daha da dikkat edelim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.