15 Temmuz şehidi Alemdar için mevlit okutuldu

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit düşen 2. sınıf Emniyet Müdürü Meriç Alemdar için mevlit okutuldu.Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Özel Harekat...

21 Temmuz 2018 Cumartesi 16:48
15 Temmuz şehidi Alemdar için mevlit okutuldu

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit düşen 2. sınıf Emniyet Müdürü Meriç Alemdar için mevlit okutuldu.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit düşen Alemdar için evinde program düzenlendi.

Programa, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, MHP Ankara milletvekilleri Mevlüt Karakaya, Erkan Haberal ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, parti ilçe başkanları, özel harekat polisleri ve vatandaşlar katıldı.

Öğlen namazı sonrası şehit Meriç Alemdar ve tüm şehitler için mevlit okutuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.