23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ve Seydişehir ilçelerinde 23 Nisan Ulusal, Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.Anıt meydanındaki törende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk...

23 Nisan 2021 Cuma 12:05
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ve Seydişehir ilçelerinde 23 Nisan Ulusal, Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Anıt meydanındaki törende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk tarafından Atatürk Anıtı'na koyulmasını müteakip saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasının ardından tören sona erdi.

Törene Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Belediye Başkan Vekili Ümit Gülol, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz, daire amirleri ve siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

- Seydişehir

Seydişehir ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 101.yıl dönümü nedeniyle anıta çelenk sunuldu.

Hükümet Konağı önündeki törene Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, sivil toplum kuruluşu başkanları, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenk sunumunun ardından Türk bayrağı göndere çekilerek İstiklal Marşı okundu.

Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Nare Yılancı'nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından tören sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.