23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor

NİĞDE (AA) - Niğde ve Yozgat'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla akşam etkinlikleri düzenlendi.Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanı Emrah Özdemir'in dün sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımlarla...

23 Nisan 2021 Cuma 22:33
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor

NİĞDE (AA) - Niğde ve Yozgat'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla akşam etkinlikleri düzenlendi.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanı Emrah Özdemir'in dün sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımlarla vatandaşları, 23 Nisan saat 21.00'de balkonlardan İstiklal Marşı okumaya daveti bugün karşılık buldu.

Vatandaşlar saat 21.00'de balkonlara çıkarak İstiklal Marşı okudu. Ardından Niğde Belediyesi de Niğde Kalesi'nden havai fişek gösterisi yapıldı.

-Yozgat

Yozgat Valiliği de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocukları eğlendirmek için akşam "balkon etkinlikleri" düzenledi.

Etkinlik kapsamında İl Özel İdaresine ait mobil sinevizyon aracı ve polis araçlarından oluşturulan konvoy "23 Nisan" şarkısıyla şehir turu attı.

Büyük binalar önünde duran sinevizyon aracından yükselen şarkıya, çocuklar ve vatandaşlar alkışlarla, evlerinin ışıklarını yakıp söndürerek eşlik etti.

Vatandaşlardan Serhat Alper, çocuklarla beraber valiliğin etkinliğine katıldıklarını söyledi.

Alper, "Bugün bizim onur günümüz, şeref günümüz, Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır inşallah. Çok güzel bir etkinlikti, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Etkinliğe katılan 6 yaşındaki Miray Alper, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, Atatürk'ün hediye ettiği bir bayram olduğunu belirterek, çok eğlendiğini ve mutlu olduğunu belirtti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.