23’üncü Uluslararası Bahadın Kültür Festivali sona erdi

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde belediye tarafından düzenlenen 23. Uluslararası Kültür Festivali etkinlikleri tamamlandı.Bahadın beldesinde 1 Ağustos Pazartesi günü başlayan ve çeşitli etkinliklerle devam...

07 Ağustos 2022 Pazar 23:36
23’üncü Uluslararası Bahadın Kültür Festivali sona erdi

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde belediye tarafından düzenlenen 23. Uluslararası Kültür Festivali etkinlikleri tamamlandı.

Bahadın beldesinde 1 Ağustos Pazartesi günü başlayan ve çeşitli etkinliklerle devam eden festivalin son gününde uçurtma şenliği ve panel düzenlendi.

Festival, sanatçılar Gökhan Kılıç, Arzu Şahin ve Ali Asker'in sahne aldığı konserle sona erdi.

Bahadın Belediye Başkanı Yurtseven Bozdemir, AA muhabirine, kazasız belasız, dolu dolu bir festival geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
FestivalSorgunBahadın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.