36. Ahilik Haftası kutlamaları sürüyor

18 Eylül 2023 Pazartesi 22:42
36. Ahilik Haftası kutlamaları sürüyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de gerçekleştirilen 36. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında sanatçılar Uğur Önür ve Umut Sülünoğlu sahne aldı.

​​​​​​​Cacabey Meydanı'nda gerçekleştirilen konserde sahne alan sanatçılar Uğur Önür ve Umut Sülünoğlu, Kırşehir'de bulunmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Ardından Önür ve Sülünoğlu, Neşet Ertaş'ın "Yalan Dünya","Gönül Dağı", "Yar İmiş Meğer", "Zahidem", "Öldürme beni","Halime kız", "Kesikçayır", "Yolcu" , "Yanıyorum" gibi sevilen eserlerinin yanı sıra Muharrem Ertaş, Hacı Taşan ve Çekiç Ali'ye ait türküleri okudular.

Bağlama ve kabak kemane ile Kırşehir ve Orta Anadolu'dan eserler seslendiren sanatçılara meydanı dolduran vatandaşlar alkışlarla eşlik etti.

Konserinin sonunda Önür ve Sülünoğlu'na hediye takdim eden Kırşehir Kültür ve Turizm İl Müdürü Halil Çalışır, 36. Ahilik Haftası kutlamalarının coşkuyla başladığını anımsatarak, Kırşehirlileri tüm etkinliklere davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.