8 Mart Dünya Kadınlar Günü

NİĞDE (AA) - Niğde'de, vatandaşlara risk ve tehlike hissettiklerinde kullanmaları için Kadın Acil İhbar Sistemi (KADES) anlatıldı, çiçek ve bilgilendirici broşür dağıtıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aile İçi ve Kadına...

08 Mart 2021 Pazartesi 16:02
8 Mart Dünya Kadınlar Günü

NİĞDE (AA) - Niğde'de, vatandaşlara risk ve tehlike hissettiklerinde kullanmaları için Kadın Acil İhbar Sistemi (KADES) anlatıldı, çiçek ve bilgilendirici broşür dağıtıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği görevlilerince, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Ömer Haslidemir Meydanı'nda stant açıldı. Açılan statta ekipler, vatandaşlara risk ve tehlike hissettiklerinde kullanmaları için KADES programını anlattı, bilgilendirici broşür dağıttı, kadınlara çiçek verdi.

İl genelinde de tüm kadınlara Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince çiçek dağıtıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.