AA başmuhabirlerinden Zübeyde Balcı evlendi

ANKARA (AA) - Anadolu Ajansı Haber Merkezi Yayın Editörlüğü'nde başmuhabir olarak görev yapan Zübeyde Balcı, Alibeg Altıntop ile evlendi. Yenimahalle'deki bir otelde dün akşam gerçekleştirilen nikah törenine çiftin ailesi, ve diğer...

08 Kasım 2020 Pazar 10:16
AA başmuhabirlerinden Zübeyde Balcı evlendi

ANKARA (AA) - Anadolu Ajansı Haber Merkezi Yayın Editörlüğü'nde başmuhabir olarak görev yapan Zübeyde Balcı, Alibeg Altıntop ile evlendi.

Yenimahalle'deki bir otelde dün akşam gerçekleştirilen nikah törenine çiftin ailesi, ve diğer yakınları katılırken, nikah şahitliklerini, eski Başbakan Yardımcısı Murat Karayalçın, eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Yekta Güngör Özden ile Türkiye Çelik Üreticileri Derneği ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ve eşi Sibel Tosyalı yaptılar.

Özden, nikahın ardından evlilik cüzdanını Zübeyde Balcı'ya verirken, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Anahtar Kelimeler:
NikahZübeyde Balcı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.