AA Konya Bölge Müdürü Yerlikaya'ya "hayırlı olsun" ziyareti

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Anadolu Ajansı (AA) Konya Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.Özdemir, ziyarette, salgın...

10 Temmuz 2021 Cumartesi 14:03
AA Konya Bölge Müdürü Yerlikaya'ya

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Anadolu Ajansı (AA) Konya Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Özdemir, ziyarette, salgın nedeniyle saha çalışmalarına ara vermek zorunda kaldıklarını, ancak normalleşme süreciyle verilen arayı kapatmayı hedeflediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir sözüne atıfta bulunan Özdemir, "Cumhurbaşkanımız da şöyle ifade etmişti, 'arazi, arazi, arazi.' Bundan sonra sahada, alanda ve arazide olacağız. Biz bir buçuk aydır Konyalı milletvekilleri olarak, adeta salgındaki halkla temas kopukluğunun acısını çıkarırcasına faaliyet içindeyiz. Biz kendi kendiyle yarışan bir partiyiz, belediyecilik alanında da öyleyiz. Allah'a şükür bu durum bizi rehavete değil, daha çok çaba sarf etmeye ve hizmetlerimizin kalitesini yükseltmeye yöneltiyor." diye konuştu.

Özdemir, Pekyatırmacı, Özer , AA Konya Bölge Müdürlüğü görevine atanan Rıfat Yerlikaya'ya başarı diledi.

Ziyarete, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Meryem Semerci de eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
KonyaZiyaret
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.