AB-Türkiye Gençlik İklim Forumu Sivas Çalıştayı düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Sivas AB Bilgi Merkezi tarafından "AB-Türkiye Gençlik İklim Forumu Sivas Çalıştayı" düzenlendi.STSO'dan yapılan açıklamaya göre, odanın çok amaçlı salonunda yapılan çalıştaya...

07 Aralık 2021 Salı 12:25
AB-Türkiye Gençlik İklim Forumu Sivas Çalıştayı düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Sivas AB Bilgi Merkezi tarafından "AB-Türkiye Gençlik İklim Forumu Sivas Çalıştayı" düzenlendi.

STSO'dan yapılan açıklamaya göre, odanın çok amaçlı salonunda yapılan çalıştaya Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve AB İklim Anlaşması Elçisi Prof. Dr. Nezih Orhon ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileri katıldı.

Çalıştay, "AB-Türkiye Gençlik İklim Formu'nu Değişmenin Tam İklimi" başlığı ile iki oturumda gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Nezih Orhon, çalıştayda iklim değişikliğinin etkileri konusunda katılımcılara genel bilgi verdi. Prof. Dr. Orhon, iklim değişikliğinin tüm dünyanın geleceğini ilgilendirdiğine dikkati çekerek, "AB özelinde iklim değişikliğinin önüne geçmek için yapılan çalışmalar var. Bugünden önlemler alınırsa bu kötü gidişatın seyri değiştirilebilir." ifadelerini kullandı.

Çalıştayın ikinci oturumunda moderatörler eşliğinde yerel ve ulusal aktörlerle nasıl çözümler üretebilecekleri konusunda atölyeler gerçekleştirildi. Çalıştay, gençlerin sunumlarıyla sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
SivasÇalıştayTSO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.