ABB ve bağlı kuruluşların 2020 mali yılı bütçe kesin hesabı kabul edildi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ile EGO Genel Müdürlüğünün 2020 mali yılı bütçe kesin hesabı oy çokluğuyla kabul edildi.ABB Meclisi, Meclis Birinci Başkanvekili Fatih Ünal başkanlığında...

28 Mayıs 2021 Cuma 22:44
ABB ve bağlı kuruluşların 2020 mali yılı bütçe kesin hesabı kabul edildi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ile EGO Genel Müdürlüğünün 2020 mali yılı bütçe kesin hesabı oy çokluğuyla kabul edildi.

ABB Meclisi, Meclis Birinci Başkanvekili Fatih Ünal başkanlığında 103 üyenin katılımıyla 138'inci birleşim için toplandı.

Belediye Konferans Salonu'nda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralı gözetilerek basına kapalı yapılan toplantı, ABB'nin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.

27 Mayıs darbesinin 61. yılı dolayısıyla bir konuşma yapan Ünal, gündemdeki maddeleri ve komisyon raporlarını oylamaya sundu.

Gündemdeki maddelerin oylanmasının ardından Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen ABB, ASKİ ve EGO'nun 2020 mali yılı bütçe kesin hesabının müzakeresine geçildi.

Bütçe kesin hesabına ilişkin söz alan ABB Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Metin Akdemir, hazırlanan komisyon raporu hakkında üyelere bilgi vererek, çalışmanın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Bazı meclis üyeleri de söz alarak, görüşmelere açılan bütçe kesin hesabına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Katip üyelerin, Plan ve Bütçe Komisyonunun hazırladığı raporda yer alan cetvelleri okumasının ardından yapılan oylamada, ABB, ASKİ ve EGO'nun 2020 mali yılı bütçe kesin hesabı oy çokluğuyla kabul edildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.