ABB'nin Kariyer Merkezi iş arayanlar ve firmaları buluşturuyor

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince açılan Kariyer Merkezi, iş arayanlarla personel ihtiyacı olan firmalar arasında köprü oluyor. Ankara Büyükşehir Belediyesinden (ABB) yapılan açıklamaya göre belediye bünyesinde "Kariyer...

03 Ağustos 2022 Çarşamba 11:49
ABB'nin Kariyer Merkezi iş arayanlar ve firmaları buluşturuyor

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince açılan Kariyer Merkezi, iş arayanlarla personel ihtiyacı olan firmalar arasında köprü oluyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden (ABB) yapılan açıklamaya göre belediye bünyesinde "Kariyer Merkezi" projesi hayata geçirildi. İş arayanlar ve işverenler arasında köprü görevi görmesi hedeflenen merkeze kayıt yaptıranlar, uzman ekiplerin verdiği danışmanlık hizmeti sayesinde firmaların personel talepleri doğrultusunda, vasıf ve yeteneklerine göre iş pozisyonuna yönlendiriliyor.

Merkez, özel sektörde personel arayan firmaların mavi yaka ve beyaz yaka personel ihtiyaçları doğrultusunda işveren ve iş arayan vatandaşları bir araya getiriyor.

İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Murat Sarıarslan, mayıs ayından bu yana faaliyet gösteren istihdam ofisinin Ankara’da iş arayanlarla işçi arayanları bir araya getirdiğini, doğru işçiyi doğru işverenle buluşturmayı amaçladıklarını belirtti. Sarıarslan, "Gençlik Parkı’nda yer alan ofiste yüzlerce firmayı binlerce vatandaşımızla kariyer uzmanlarımız vasıtasıyla ücretsiz olarak bir araya getiriyoruz. İşsizlikle mücadele kapsamında ABB olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.