ACI EUROPE Genel Müdürü Oliveira, Kapadokya Üniversitesinin çevrim içi konuğu oldu

NEVŞEHİR (AA) - Avrupa Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI EUROPE) Genel Müdürü Luis Felipe de Oliveira, Kapadokya Üniversitesi (KÜN) tarafından çevrim içi düzenlenen programa konuk oldu.KÜN'den yapılan yazılı açıklamaya göre,...

12 Mayıs 2022 Perşembe 11:37
ACI EUROPE Genel Müdürü Oliveira, Kapadokya Üniversitesinin çevrim içi konuğu oldu

NEVŞEHİR (AA) - Avrupa Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI EUROPE) Genel Müdürü Luis Felipe de Oliveira, Kapadokya Üniversitesi (KÜN) tarafından çevrim içi düzenlenen programa konuk oldu.

KÜN'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Oliveira, Haydar Yalçın'ın moderatörlüğünde düzenlenen çevrim içi programda, havacılık emniyeti ve güvenliği, kapasite, verimlilik ile havacılık sektörünü tehdit eden durumlar konularında değerlendirmede bulundu.

Oliveira, havacılıkta sıfır risk hedefinin gerçekçi olmadığını ancak sektörün tüm taşımacılık modelleri içinde en emniyetli tercih olduğunu ifade etti.

Türkiye'deki havaalanlarıyla iş birliği kurmanın önemini vurgulayan Oliveira, Türkiye'nin uluslararası havacılıkta önemli bir konuma sahip olduğunu kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.