Açılışını yaptığı dükkanın ismini değiştirdi

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, açılışını yaptığı berber dükkanının yabancı ismi yerine Türkçe isim önerdi.Atatürk Mahallesi 29 Mayıs Caddesi'nde, Yıldırım ve Yılmaz Şimşek kardeşlere ait berber dükkanının...

27 Eylül 2019 Cuma 11:02
Açılışını yaptığı dükkanın ismini değiştirdi

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, açılışını yaptığı berber dükkanının yabancı ismi yerine Türkçe isim önerdi.

Atatürk Mahallesi 29 Mayıs Caddesi'nde, Yıldırım ve Yılmaz Şimşek kardeşlere ait berber dükkanının açılışını, Belediye Başkanı Oğuz yaptı.

Dualarla açılışını yaptığı dükkanın ilk müşterisi olan Oğuz, uzun yıllar edebiyat öğretmenliği yaptığını hatırlatarak, dükkanın İngilizce olan isim tabelasının Türkçe bir isimle değiştirilmesini önerdi.

Dükkan sahiplerinin Erzurumlu olması nedeniyle dükkanın isminin "Dadaş" olabileceğini söyledi.

Yıldırım Şimşek ise "Başkanımızın tavsiyesine uyarak dükkanın isminin yazılı olduğu tabelayı en kısa zamanda 'Dadaş Berber Salonu' olarak değiştireceğiz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.