Adalet Bakanı Gül, Hollanda Adalet ve Güvenlik Bakanı Grapperhaus ile görüştü

ANKARA (AA) - Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Hollanda Adalet ve Güvenlik Bakanı Ferdinand Grapperhaus ile bir araya geldi.Resmi çalışma ziyareti kapsamında Türkiye'ye gelen Hollanda Adalet ve Güvenlik Bakanı Grapperhaus, Adalet Bakanı Gül'ü...

08 Eylül 2021 Çarşamba 15:04
Adalet Bakanı Gül, Hollanda Adalet ve Güvenlik Bakanı Grapperhaus ile görüştü

ANKARA (AA) - Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Hollanda Adalet ve Güvenlik Bakanı Ferdinand Grapperhaus ile bir araya geldi.

Resmi çalışma ziyareti kapsamında Türkiye'ye gelen Hollanda Adalet ve Güvenlik Bakanı Grapperhaus, Adalet Bakanı Gül'ü makamında ziyaret etti.

Bakanların ikili görüşmesinde, adli konularda iki ülke arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ele alındı. Baş başa görüşmenin ardından heyetler arası görüşmelere geçildi.

Heyetler arası görüşmede, yargı ve insan hakları reformlarıyla ilgili bilgi paylaşan Bakan Gül, terör örgütü FETÖ başta olmak üzere, Türkiye'nin terörle mücadelede, iş birliğine verdiği öneme dikkati çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.