AFAD'ın insani yardım çalışmalarını yürüten öncü ekibi Ukrayna'ya ulaştı

ANKARA (AA) - Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), öncü ekibin Ukrayna'ya ulaştığını ve insani yardım çalışmalarına başladığını bildirdi. AFAD Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Öncü...

26 Şubat 2022 Cumartesi 21:02
AFAD'ın insani yardım çalışmalarını yürüten öncü ekibi Ukrayna'ya ulaştı

ANKARA (AA) - Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), öncü ekibin Ukrayna'ya ulaştığını ve insani yardım çalışmalarına başladığını bildirdi.

AFAD Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Öncü ekibimiz Ukrayna'ya ulaştı ve insani yardım çalışmalarına başladı. Ukrayna halkının acil ihtiyaçları için hazırlanan 1536 gıda kolisi, 240 aile çadırı, 200 yatak, 1680 battaniye ve 18 genel maksat çadırı içeren insani yardım konvoyumuz da Ukrayna yolunda." ifadeleri kullanıldı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.