Afrin gazisi Didinmez, Nevşehir Emniyet Müdürü Artunay'ı ziyaret etti

NEVŞEHİR (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Zeki Didinmez, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'ı ziyaret etti.Ziyarette, harekatla...

18 Kasım 2020 Çarşamba 15:39
Afrin gazisi Didinmez, Nevşehir Emniyet Müdürü Artunay'ı ziyaret etti

NEVŞEHİR (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Zeki Didinmez, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'ı ziyaret etti.

Ziyarette, harekatla ilgili anılarını ve gazilik sürecini anlatan Didinmez, görev süresi boyunca milletin destek ve dualarını hissettiklerini belirtti.

Fedakarlıkla gerçekleştirdiği görevleri dolayısıyla Didinmez nezdinde tüm güvenlik güçlerine teşekkür eden Artunay ise, şöyle konuştu:

"Ülkemizin sınırlarında bir terör devleti kurmak isteyen, milletimizin güvenliğine, huzuruna, birlik ve beraberliğine, devletimizin bölünmez bütünlüğüne göz diken terör örgütlerine karşı mücadele yürüten kahraman Mehmetçiklerimiz, polislerimiz ve tüm güvenlik görevlilerimize teşekkür ediyorum. Türk milleti olarak dualarımızla her an yanlarındayız. Terörü destekleyenler, terörün bir gün kendilerini de vuracağını unutmamalıdır. Türk milleti kenetlenmiştir. Yapılan tüm oyunları görmektedir. Hepsini dize getiriyoruz, getirmeye devam edeceğiz."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.