Afrin şehitleri için mevlit

- Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerler için Gölbaşı ilçesinde mevlit okundu

25 Ocak 2018 Perşembe 23:05
Afrin şehitleri için mevlit

ANKARA (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerler için Gölbaşı Merkez Camisi'nde mevlit okutuldu.

MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı tarafından akşam namazı sonrası okutulan mevlitte, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan güvenlik güçleri için dualar edildi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise bütün şehitler için, cephedeki askerler için dua ettiklerini dile getirdi.

"Bu vatanı biz kanlarımızla aldık kanımızın son damlasına kadar da Allah'ın izniyle korumasını biliriz." diyen Duruay, "Allah, cephedeki kardeşlerimizin, Türkiye Cumhuriyeti'nin yardımcısı olsun." ifadesini kullandı.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan da şehitlere rahmet, gazilere acil şifalar diledi.

Pehlivan, "Şu anda Türkiye Cumhuriyeti için mücadele eden askerlerimize Allah güç, kuvvet versin. Bütün Türk milleti olarak birlik, beraberlik içerisinde bütün dualarımız onlarla. Rabbim Türk milletini daimi korusun." dedi.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ise birlik ve beraberliğin çok önemli olduğu günler yaşadıklarını söyledi.

Türkiye'nin huzuru, vatanın bekası için askerin sınır dışında harekat yaptığını belirten Akceylan, "Mevlam askerlerimizi korusun, zorlarını kolay eylesin. Dualarımız onlarla." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.