Agahefendi İlkokulu'nda kütüphane açıldı

YOZGAT (AA) - Sorgun'da Agahefendi İlkokulunda yaptırılan KOP Millet Kütüphanesi hizmete açıldı. Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma...

24 Mart 2019 Pazar 15:39
Agahefendi İlkokulu'nda kütüphane açıldı

YOZGAT (AA) - Sorgun'da Agahefendi İlkokulunda yaptırılan KOP Millet Kütüphanesi hizmete açıldı.

Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından "KOP Okuyor" programı kapsamında finanse edilen kütüphaneden vatandaşların da yararlanabileceğini söyledi.

Altınpınar, kütüphanenin okula ve ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, proje ekibine teşekkür etti.

Proje hakkında bilgi veren KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Sosyal ve Kurumsal Gelişme Koordinatörü Mustafa Digilli de projenin KOP tarafından desteklenen projeler arasında açılısı gerçekleştirilen ilk millet kütüphanesi olduğunu belirtti.

Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.