Ahmetfakılı Ortaokulu'ndan lavanta bahçesi projesi

YOZGAT (AA) - Sorgun’da Ahmetfakılı Ortaokulu bahçesine lavanta fidesi dikildi.İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, AA muhabirine, hazırlanan proje çerçevesinde kurulan lavanta bahçesinin okullar bazında ilk olduğunu ve iyi bir örnek teşkil...

06 Nisan 2022 Çarşamba 15:06
Ahmetfakılı Ortaokulu'ndan lavanta bahçesi projesi

YOZGAT (AA) - Sorgun’da Ahmetfakılı Ortaokulu bahçesine lavanta fidesi dikildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, AA muhabirine, hazırlanan proje çerçevesinde kurulan lavanta bahçesinin okullar bazında ilk olduğunu ve iyi bir örnek teşkil edeceğini söyledi.

Okul Müdürü ve proje koordinatörü Murat Güngör de okul bahçesine bin lavanda fidesi dikerek "lavanta bahçesi" oluşturduklarını ifade etti.

Projenin iki temel amacı olduğunu vurgulayan Güngör, "Birincisi proje ile öğrencilerimize sorumluluk bilinci kazandırarak girişimci ve vizyoner bir nesil yetiştirmek, ikincisi de proje sayesinde öğrencilerimizi hayatın üretim aşamasına katarak, onların geleceğe daha emin adımlarla yürümesini sağlamak." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.