Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, 14-16 Nisan'da Almanya'da temaslarda bulunacak

- Yanık, Almanya'da aile ataşeliklerinin yaygınlaştırılması ve çeşitli alanlarda yürütülecek çalışmalarla ilgili STK temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunacak, gençlerle ve koruyucu ailelerle bir araya gelecek

13 Nisan 2022 Çarşamba 16:49
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, 14-16 Nisan'da Almanya'da temaslarda bulunacak

ANKARA (AA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 14-16 Nisan'da Almanya'da temaslarda bulunacak.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakan Yanık, yarın Almanya'ya gidecek ve aile ataşeliklerinin yaygınlaştırılması ve çeşitli alanlarda yürütülecek çalışmalarla ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüşecek.

Gençlerle ve koruyucu ailelerle de bir araya gelecek olan Yanık, program kapsamında Berlin, Köln ve Düsseldorf'ta çeşitli temaslarda bulunacak.

Berlin'de yarın DİTİB Camisi, DİTİB Merkezi ve Türklerin kaldığı huzurevini ziyaret edecek olan Bakan Yanık, büyükelçilikte Türklerin oluşturduğu STK'lerle ve katılımı planlanan Türk iş insanlarıyla toplantı yapacak.

Program kapsamında 15 Nisan'da Köln'e geçecek olan Yanık, burada da Türklerle bir araya gelecek ve STK temsilcileriyle başkonsoloslukta toplantı yapacak.

Yanık, aile ataşeliklerinin yaygınlaştırılması ve yürüteceği çalışmalar konusunda STK temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunacak.

Bakan Derya Yanık, 16 Nisan'da da Düsseldorf'ta koruyucu ailelerle buluşacak, huzurevi ziyaret edecek ve gençlerle iftarda bir araya gelecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.