AK Parti 6. Olağan Kongresi'ne doğru

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, tüm Kırşehir teşkilatlarıyla Ankara'da yapılacak olan AK Parti 6. Olağan Kongresi'ne katılacaklarını söyledi.Başkan Aslan, partisinin konferans salonunda düzenlediği...

15 Ağustos 2018 Çarşamba 14:53
AK Parti 6. Olağan Kongresi'ne doğru

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, tüm Kırşehir teşkilatlarıyla Ankara'da yapılacak olan AK Parti 6. Olağan Kongresi'ne katılacaklarını söyledi.

Başkan Aslan, partisinin konferans salonunda düzenlediği basın toplantısında, AK Parti 6. Olağan Kongresi'nin 18 Ağustos Cumartesi günü Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirileceğini hatırlattı.

Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi ile Türkiye'de yeni bir dönemin başladığını ifade eden Aslan, AK Parti'nin Türkiye'ye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini gerçekleştireceğini vurguladı.

AK Parti'nin 16 yıldır girdiği tüm seçimleri kazanarak ilerlemeyi, yenilenmeyle teminat altına aldığını dile getiren Aslan, şöyle devam etti:

"Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki bu kutlu davanın neferleri olarak bizler siyaseti bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. 18 Ağustos Cumartesi günü bütün teşkilatlarımızla Ankara Spor Salonu'nda olacağız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile yorulmadan, bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz, İstikbalimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğimiz sözü tutarak, Türkiye'yi lider ülke yapma hedefimize, kararlılıkla yürüyeceğiz. Aziz milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azmi ve gayreti ile boşa çıkacaktır. Kongremizin tüm AK Parti ailesine ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz."

Toplantıya, Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin, AK Parti Kırşehir İl Başkan Yardımcısı Berat Bıçakçı ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.