AK Parti Eskişehir İl Başkanı Çalışkan'dan Anneler Günü mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Çalışkan, mesajında, toplumun temel yapı taşı olan ailede milli ve manevi değerlerle çocukları yetiştiren ve geleceğin sağlam...

07 Mayıs 2022 Cumartesi 14:06
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Çalışkan'dan Anneler Günü mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çalışkan, mesajında, toplumun temel yapı taşı olan ailede milli ve manevi değerlerle çocukları yetiştiren ve geleceğin sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlayanların anneler olduğunu belirtti.

Sabır ve paylaşım derslerinin ilk olarak annelerden alındığını vurgulayan Çalışkan, şunları kaydetti:

"Kutsal vatan topraklarımızın, mavi vatanımızın ve semalarımızın güvenliği ile huzur ve refahımız için en kıymetli varlıkları olan evlatlarını, avuçlarına kına yakarak büyük bir gururla Peygamber ocağına gönderenler annelerimizdir. Annelerimizin fedakarlıkları her türlü takdirimizin kat be kat üzerindedir. Taşıdıkları sorumluluğa tüm varlıklarını adayanlar annelerimizdir. Minnetimiz sadece bugün değil her gün annelerimiz için. Bugünlere gelmemize vesile olan ecdadımızı, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi büyük fedakarlıklarla yetiştiren, çocuklarımızı büyük emeklerle geleceğe hazırlayan ve bizlere daima destek olan saygıdeğer annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum, kendilerine sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içerisinde huzur dolu bir ömür diliyor, ebediyete irtihal etmiş tüm annelerimizi de saygı ve rahmetle anıyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.