AK Parti Eskişehir Milletvekili Avcı ve Günay'dan çiftçilere destek açıklaması

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay, çiftçilere yönelik destekler hakkında açıklama yaptı.Milletvekili Günay'ın basın ofisinden yapılan, Eskişehir'de 2021 üretim yılı 3. ödemeye ait...

05 Haziran 2022 Pazar 16:24
AK Parti Eskişehir Milletvekili Avcı ve Günay'dan çiftçilere destek açıklaması

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay, çiftçilere yönelik destekler hakkında açıklama yaptı.

Milletvekili Günay'ın basın ofisinden yapılan, Eskişehir'de 2021 üretim yılı 3. ödemeye ait hububat, baklagil ve dane mısır fark ödemesi desteği icmallerinin 11-15 Mayıs tarihleri arasında 5 gün süreyle mahallerde askıya çıkarıldığı ifade edilen açıklamada, ödemelerin Kurban Bayramı öncesi yapılacağı açıklandı.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Günay, "Dün itibariyle ise Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Eskişehir'de 2 bin 631 çiftçiyi kapsayan 8 milyon 292 bin 996,59 liralık destek ödemesi başladı. Destek çiftçilerimizin direkt olarak hesaplarına yatacak." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Çiftçilerimiz için Kurban Bayramı öncesinde hububat, baklagil ve dane mısır fark ödemesi desteği 3. kısım ödemesi inşallah çiftçilerimizin elini rahatlatacak. Çiftçilerimize hayırlı, uğurlu ve bereketli olsun."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.