AK Parti Eskişehir Milletvekili Günay'dan Anneler Günü mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Günay, mesajında, annelerin bağlılığın, fedakarlığın, cömertliğin, karşılık beklemeden vermenin ve sevmenin sembolü olduğunu...

06 Mayıs 2022 Cuma 17:06
AK Parti Eskişehir Milletvekili Günay'dan Anneler Günü mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Günay, mesajında, annelerin bağlılığın, fedakarlığın, cömertliğin, karşılık beklemeden vermenin ve sevmenin sembolü olduğunu vurguladı.

Annelerin tek beklentisinin sevgi olduğunu ifade eden Günay, şunları kaydetti:

"Annelik serüveni ise anneler için kendine has ve sürprizlerle doludur. Anne karnına düştüğü andan itibaren annenin içini kaplayan o korku, endişe ve koruma içgüdüsü evladı bir yaşında da olsa elli yaşında da olsa değişmeyen tek duygudur. İşte bu duyguyu her daim yaşayan annelerimiz gönüllerimizin sultanıdır. Anneler, ömür boyu sevgiye, saygıya, hizmete ve hürmete layık en yüce varlıklardır. Anneler, başların tacı, gönüllerin ilacıdır. Ne mutlu, annelerini, layıkıyla sevenlere; onları her zaman hatırlayanlara, annelerine en güzel şekilde hizmet edenlere, annelerinin hayır dualarını alanlara. Allah hepimizi her iki dünyada da annelerimizden ve onların sonsuz sevgisinden ayırmasın. Yüce dinimiz, anneye ve anne sevgisine özel bir yer vermiş, cenneti annelerin ayakları altına sermiştir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.