AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Kayseri'de

- Çalık, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Muratdağı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

28 Ocak 2018 Pazar 19:54
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Kayseri'de

KAYSERİ (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekatı"nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın Kayseri'deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'ne katılmak üzere şehre gelen Çalık, kongreden sonra Muratdağı'nın, merkez Kocasinan ilçesi Fatih Mahallesi Bozantı Caddesi'ndeki babaevine geldi.

Çalık'ı burada şehidin eşi Birgül Muratdağı, annesi Sibel Muratdağı, amcası Ahmet Muratdağı ve diğer aile yakınları karşıladı.

Amca Muratdağı, Çalık'ı karşılarken "Dimdik ayaktayız. Buraya gelişiniz dünyaya mesaj olsun. Sizler olduğunuz sürece vatanımız sağolsun, daim olsun." dedi.

Çalık bir süre burada kaldıktan sonra Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından evde bakım hizmeti verilen yaşlı bir çifti ziyaret etti.

Halil-Leyla Özcan çifti ile bir süre sohbet eden Çalık, çiftin bakımıyla ilgili bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.