AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, partililerle bayramlaştı

KAYSERİ (AA) - AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile parti teşkilatıyla video konferansla bayramlaştı.Büyükşehir...

22 Temmuz 2021 Perşembe 12:42
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, partililerle bayramlaştı

KAYSERİ (AA) - AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile parti teşkilatıyla video konferansla bayramlaştı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Özhaseki'nin AK Parti İl Başkanlığından katıldığı törene, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, AK Parti Kayseri il yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik lolları başkanları ile üyeleri video konferans yöntemiyle bağlandı.

AK Parti ailesi olarak tüm Kayserililerin bayramını kutlayan Özhaseki, "Bayramınız mübarek olsun, Cenan-ı Allah nice bayramlara huzurla eriştirsin." ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç ise birlik beraberlik mesajı vererek, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyerek, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Tüm AK Parti ailesinin ve Kayserili hemşehrilerimizin, İslam aleminin insanlığın kurtuluşuna vesile olması anlayışı içerisinde bayramını tebrik ediyor, sevgiler, saygılar sunuyorum." açıklamasında bulundu.

Çopuroğlu da geleneksel bayramlaşma programını salgın nedeniyle video konferans yoluyla yaptıklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.