AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Srebrenitsa'da soykırım kurbanlarını anma törenlerine katılacak

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Srebrenitsa Soykırımı'nın 27. yılı kapsamında düzenlenecek anma törenlerine katılacak.

10 Temmuz 2022 Pazar 12:29
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Srebrenitsa'da soykırım kurbanlarını anma törenlerine katılacak

ANKARA (AA) - AK Parti'den yapılan açıklamaya göre, Kurtulmuş, Srebrenitsa Soykırımı'nın 27. yılında, soykırım kurbanlarını anmak ve acılı yakınlarına Türk milletinin taziyelerini sunmak üzere yarın Bosna Hersek'e gidecek.

Kurtulmuş başkanlığındaki Türkiye heyetinde, AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Türkiye-Bosna Hersek Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve Bursa Milletvekili Refik Özen ile Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan da bulunacak.

Numan Kurtulmuş, Bosna Hersek'teki savaşta Birleşmiş Milletler askerlerinin üs olarak kullandığı eski akümülatör fabrikasında düzenlenecek anma programında Türkiye adına konuşma yapacak.

Anma töreni, konuşmaların ardından Potoçari Anıt Mezarlığı'nda yapılacak dua merasimiyle sona erecek.


Muhabir: Burcu Çalık Göçümlü

Anahtar Kelimeler:
Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.