AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Mücahit Yanılmaz, Ilgın'ı ziyaret etti

KONYA (AA) - AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Ilgın'ı ziyaret etti.Ilgın'da yapılan ve yapılacak olan projeler konusunda Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş ile kapsamlı bir...

27 Eylül 2021 Pazartesi 14:32
AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Mücahit Yanılmaz, Ilgın'ı ziyaret etti

KONYA (AA) - AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Ilgın'ı ziyaret etti.

Ilgın'da yapılan ve yapılacak olan projeler konusunda Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş ile kapsamlı bir toplantı yapıldı.

Projelendirmeleri tamamlanan çalışmaların ihalelerinin yapıldığını dile getiren Ertaş, "Yaptığımız ve yapacağımız projeler üzerinde AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz bey ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Ilgın'ımıza ve projelerimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve destekten dolayı şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.