AK Parti Genel Sekreteri Şahin, büyükelçilerin açıklamalarını değerlendirdi:

- "Büyükelçilerin aklıselimle hareket ederek, uluslararası hukuka riayet edeceklerini ve içişlerimize karışmayacaklarını teyit etmeleri, ilişkilerimizin geleceği açısından müspet bir adım"

25 Ekim 2021 Pazartesi 18:11
AK Parti Genel Sekreteri Şahin, büyükelçilerin açıklamalarını değerlendirdi:

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, büyükelçilerin uluslararası hukuka riayet edeceklerini ve Türkiye'nin içişlerine karışmayacaklarını teyit etmelerinin, ilişkilerin geleceği açısından müspet bir adım olduğunu belirtti.

Şahin, büyükelçiliklerin, Viyana Sözleşmesi'nin 41. maddesine riayet edeceklerine dair açıklamalarına ilişkin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Büyükelçilerin aklıselimle hareket ederek, uluslararası hukuka riayet edeceklerini ve içişlerimize karışmayacaklarını teyit etmeleri, ilişkilerimizin geleceği açısından müspet bir adım." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.