AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu Kitap Fuarı’nda konuştu:

- "Dünyadaki mazlumların kurtuluşuna sebep olacak tek devlet Türkiye'dir"

20 Ekim 2023 Cuma 18:06
AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu Kitap Fuarı’nda konuştu:

KAYSERİ (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, "Dünyadaki mazlumların kurtuluşuna sebep olacak tek devlet Türkiye'dir." dedi.

Kayseri'deki 6'ncı kitap fuarında düzenlenen konferansa katılan Yenişehirlioğlu, sosyal medyanın kişinin olduğundandaha iyi görünmenin bir yolu olduğunu söyledi.

Birçok kişinin sosyal medyada beğeni almak için uğraş verdiğini vurgulayan Yenişehirlioğlu, "Bizler mutlu insanlar rollerine bürünebiliriz. Kendimizi mükemmel gösterebiliriz. Sosyal medyada bu sıralar yaptığımız en maharetli iş budur." diye konuştu.

Yenişehirlioğlu, birlik ve beraberlik sağlandığı sürece kimsenin Türkiye'yi durduramayacağını kaydetti.

Türkiye'nin dünya üzerindeki rolünden de bahseden Yenişehirlioğlu, "Türkiye giderek daha da güçleniyor. Birlik ve beraberliğimizi sağladığımız sürece bizi hiç kimse durduramaz. Dünyadaki mazlumların kurtuluşuna sebep olacak tek devlet Türkiye'dir. Başka devlet yoktur. Dünyanın geçtiği bu yangından çıkaracak olan tek bir lider vardır, o da Recep Tayyip Erdoğan'dır." değerlendirmesinde bulundu.

Yenişehirlioğlu, konferanstan sonra okuyucuları için kitaplarını imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiKayseriKitap Fuarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.