AK Parti heyeti Nevşehir esnafını ziyaret etti

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Belediye Başkanı Mehmet Savran ve AK Parti İl Başkanı Ali Kemıkkıran kent merkezindeki esnaf ile görüştü.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, esnaf buluşmaları...

29 Temmuz 2021 Perşembe 13:31
AK Parti heyeti Nevşehir esnafını ziyaret etti

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Belediye Başkanı Mehmet Savran ve AK Parti İl Başkanı Ali Kemıkkıran kent merkezindeki esnaf ile görüştü.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, esnaf buluşmaları kapsamında Kapucubaşı Mahallesi'ni ziyaret eden heyet, iş yerlerinde esnafla sohbet etti.

Fişekçi Sokağı esnafı ile kahvaltı yapan Açıkgöz, Savran ve Kemikkıran, onların talep ve önerilerini dinledi.

Esnafa belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgi aktaran Başkan Savran, "Esnafımızı şehrin can damarları olarak görüyoruz. Esnafımız ne kadar güçlü olursa şehrin ekonomisi de o oranda güçlü olacaktır. Her zaman esnaf kardeşlerimizin yanındayız." dedi.

Heyet, esnaf ziyaretinin ardından Fişekçi Camisi'nde yaz dönemi için açılan Kur'an kursuna katılan öğrencilere hediye dağıttı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.