AK Parti İl Başkanı Çalışkan, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal'ı ziyaret etti

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal'a ziyarette bulundu.AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada ifadelerine yer verilen Çalışkan,...

16 Mart 2021 Salı 15:05
AK Parti İl Başkanı Çalışkan, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal'ı ziyaret etti

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal'a ziyarette bulundu.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada ifadelerine yer verilen Çalışkan, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Eskişehir'den ilan ettiği Ulusal Raylı Sistemler Test ve Araştırma Merkezi, ülkemizin milli bir projesidir. Bu projenin tamamlanmasına az bir zaman kaldı. URAYSİM, ülkemizin bu alanda yurtdışı bağımlılığına son verecek. Sadece Eskişehir için değil, Türkiye için de oldukça önemli bir proje. Çünkü yalnızca Türkiye’de değil, bu coğrafyada böyle bir merkez yok. Türkiye nasıl otomobilde belli bir sıçrama gösteriyor ise demir yolu ünitelerinin imalatında da ciddi yol alacak bir noktaya geldi. Proje ekonomik ve istihdam anlamında bölgemize de büyük hareketlilik getirecek. Proje şehrimiz için iş ve aş demek. Bu konuda engel çıkartılmasına müsaade etmeyeceğiz. Üniversitemizin projesinin her daim yanındayız."

Prof. Dr. Fuat Erdal ise ziyaretten ve desteklerinden dolayı Çalışkan’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.