AK Parti İl Başkanı Çalışkan ramazan ayı mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Çalışkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:"Ramazan ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Paylaşmanın ve sabrın...

12 Nisan 2021 Pazartesi 16:12
AK Parti İl Başkanı Çalışkan ramazan ayı mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çalışkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ramazan ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Paylaşmanın ve sabrın iklimini egemen kılan çok özel bir aya giriyoruz. Hep birlikte 11 ayın sultanı; rahmet, mağfiret ve azaptan kurtuluş ayı Ramazan-ı Şerif'i karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bütün teşkilatlarımız ile birlikte ramazan ayında salgın tedbirlerine de uyarak şehrimizin her noktasında hemşehrilerimiz ile olacağız. Ramazan ayının, milletimizin birlik ve beraberliğinin daha da kuvvetlenmesine vesile olmasını diliyor, insanlık için bereket, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum."

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiEskişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.