AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu'ndan 7 Nisan Dünya Sağlık Günü mesajı

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Çopuroğlu mesajında, sağlıklı bir hayatın, tüm bireylerin doğduğu andan itibaren kazandığı bir hak olduğunu belirtti.Sağlığın...

06 Nisan 2021 Salı 20:37
AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu'ndan 7 Nisan Dünya Sağlık Günü mesajı

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çopuroğlu mesajında, sağlıklı bir hayatın, tüm bireylerin doğduğu andan itibaren kazandığı bir hak olduğunu belirtti.

Sağlığın önemini anlatan Çopuroğlu, şunları kaydetti:

"Temel insan haklarının başında gelen sağlıklı yaşam hakkı, ülkemizde de tüm vatandaşlarımıza eşit şartlarda ve kayıtsız şartsız sunulması için ciddi çalışmalar yürütülmektedir. Mutlu bir yaşamın anahtarı olan sağlığımızın korunması ve devamlılığı adına dünya çapında kutlanan bu önemli gün özellikle küresel pandemi krizinin yaşandığı günümüzde daha bir anlam kazanmıştır. İnsan sağlığı ve toplum sağlığı ayrılmaz bir bütündür. Kişisel sağlık tedbirlerimizin toplum sağlığını da korumaya yönelik olduğunun farkında olmak çok önemlidir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.