AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu'ndan Anneler Günü mesajı

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Çopuroğlu, mesajında, huzurlu ve mutlu bir hayatın temelinin sevgi, bu sevginin kaynağının ise sınırsız hoşgörüsü, karşılıksız...

09 Mayıs 2021 Pazar 14:19
AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu'ndan Anneler Günü mesajı

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çopuroğlu, mesajında, huzurlu ve mutlu bir hayatın temelinin sevgi, bu sevginin kaynağının ise sınırsız hoşgörüsü, karşılıksız emeği ile hayatları boyunca desteğini üzerlerinde hissettikleri anneleri olduğunu belirtti.

Sevgi ve şefkati ile kendilerini sarıp sarmalayan ve evladının mutluluğunu kendi mutluluğu üzerinde tutan annelerin haklarını ödemelerinin mümkün olmadığını vurgulayan Çopuroğlu, şunları kaydetti:

"Unutulmamalıdır ki bir anne yetiştireceği çocukla yaşadığı toplumu hatta tüm dünyayı değiştirebilir ve güzelleştirebilir. Müşvik, merhametli ve fedakar annelerimizin nasihatlerinin kulaklarımızdan, dualarının üzerimizden eksik olmamasını diliyorum ve bütün annelerin ve bir çocuğa anne şefkatiyle yaklaşıp onu büyüten bütün kadınların Anneler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.