AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yalçın seçim çalışmalarına başladı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, ilçe ziyaretleriyle seçim çalışmalarına başladı. AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, seçim çalışmaları kapsamında Seyitgazi ve...

14 Ağustos 2018 Salı 12:42
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yalçın seçim çalışmalarına başladı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, ilçe ziyaretleriyle seçim çalışmalarına başladı.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, seçim çalışmaları kapsamında Seyitgazi ve Alpu ilçelerini ziyaret eden Özlem Yalçın, ilçe kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle sahada çalışmalara başladı.

Geçtiğimiz hafta boyunca ilçelerde ziyaretlerde bulunan Başkan Yalçın, yaptığı konuşmada, "Seçim çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Tüm ilçelerimizde mahalle mahalle ve köy köy gezerek çalınmadık kapı bırakılmayacak düsturu ile ziyaretlerimiz devam edecek. Gönüllere dokunarak yerel seçimler hakkında bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Yaşlılarımızın hayır duasını alıyoruz. İlçelerimizdeki AK belediyeciliğin, ne kadar olumlu ve başarılı olduğunu vatandaşların memnuniyetinden görüyoruz. Dileriz ki, halkımızdan aldığımız destekler ile yerel seçimlerde Eskişehir beklediği AK belediyeciliğe kavuşacaktır. Çalışmalarımızı bu yönde yerel seçimlere kadar ara vermeden sürdüreceğiz." ifadesini kullandı.

AK kadınların çalışma standartları içinde bulunan "çat kapı ziyaretlerin" sadece seçim sürecinde değil her zaman sürdürüldüğünü belirten Yalçın, ziyaretlerden duyulan memnuniyetlerin kendilerine güç verdiğini aktardı.

Anahtar Kelimeler:
Eskişehir AK Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.