AK Parti Karaman Milletvekili Eser'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Eser, mesajında, gazeteciliğin haber vermenin ve haber duyurmanın ötesinde toplumsal bilincin oluşmasında, milletimizin...

10 Ocak 2021 Pazar 12:40
AK Parti Karaman Milletvekili Eser'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eser, mesajında, gazeteciliğin haber vermenin ve haber duyurmanın ötesinde toplumsal bilincin oluşmasında, milletimizin sesi olma ve haber alma hakkı hususunda günlük hayatımızın vazgeçilmez bir öğesi olduğunu belirtti.

Gazetecilerin günün her saatinde haber peşinde koşarak, zor şartlar altında kamuoyunu aydınlatmak için sorumluluk duygusu içinde çalıştıklarını ifade den Eser, şunları kaydetti:

"Gazeteciler gelişen olayları toplumumuza duyurmak, yerel ve ulusal anlamda ülkemizi tanıtmak, toplumun talep ve beklentilerini yansıtmak gibi önemli bir görevi üstlenmekteler. Basıncılarımız bu sorumluluk duygusu ile ilimizin ve ülkemizin, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayarak, kendilerine düşen rolü üstlenmeye devam edeceklerdir. Bu düşüncelerle yerel ve ulusal basıncılarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü gönülden kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.