AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Kaplan, trafik kazası geçirdi

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, trafik kazası geçirdi.Kaplan'ın kullandığı 06 SD 520 plakalı otomobil, Güzeltepe Mahallesi 548. Sokak'ta M.A idaresindeki 06 GMR 07 plakalı otomobille çarpıştı.Çarpışmanın...

12 Mayıs 2021 Çarşamba 00:39
AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Kaplan, trafik kazası geçirdi

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, trafik kazası geçirdi.

Kaplan'ın kullandığı 06 SD 520 plakalı otomobil, Güzeltepe Mahallesi 548. Sokak'ta M.A idaresindeki 06 GMR 07 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan Kaplan'ın otomobili, yol kenarındaki Türk Telekom'a trafoya çarptı. Kazada araçlarda hasar oluştu, yaralanan olmadı.

Kaplan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, akşam saatlerinde aracıyla geçirdiği trafik kazasında kendisinde ve karşı tarafta herhangi bir yaralanma veya sağlık problemi yaşanmadığını belirtti.

Bu süreçte arayan ve mesaj yoluyla geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarına teşekkür eden Kaplan, "Rabbim içerisinde bulunduğumuz bu mübarek günlerin hatırına cümlemizi görünür görünmez kazalardan korusun." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.