AK Parti Kırşehir İl Başkanı Ünsal, doludan olumsuz etkilenen köyleri ziyaret etti

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Mucur ilçesinde doludan olumsuz etkilenen köyleri ziyaret ederek çiftçileri dinledi.İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Ünsal, dolu ve sağanak yağış nedeniyle ekili...

13 Haziran 2022 Pazartesi 15:14
AK Parti Kırşehir İl Başkanı Ünsal, doludan olumsuz etkilenen köyleri ziyaret etti

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Mucur ilçesinde doludan olumsuz etkilenen köyleri ziyaret ederek çiftçileri dinledi.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Ünsal, dolu ve sağanak yağış nedeniyle ekili arazilerin olumsuz etkilendiği Mucur'a bağlı Güzyurdu, Bazlamaç, Medetsiz ve Kılıçlı köylerini ziyaret etti.

Çiftçilerden yaşanan sıkıntı ile ilgili bilgi alan Ünsal, "Dolu ve etkili yağışlardan ardından maalesef yaşanan afeti üzüntü ile takip ettik. İl Tarım ve Orman Müdürümüz ile Kıran, Güzyurdu, Bazlamaç, Medetsiz ve Kılıçlı köylerimizde zarar gören ekili arazilerimizi ve çiftçilerimizi ziyaret ettik. Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Zararların tespiti, telafisi ve çiftçilerimizin zararlarının karşılanması için sürecin takipçisi olacağız. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.