AK Parti Kızılcahamam Gençlik Kolları Kongresi yapıldı

AK Parti Kızılcahamam Gençlik Kolları kongresi yapıldı.Kızılcahamam Belediyesi Tiyatro Salonunda yapılan ve tek liste halinde gidilen seçim sonucunda AK Parti Kızılcahamam Gençlik Kolları Başkanı Taha Sarı yeniden seçildi.Sarı...

16 Kasım 2020 Pazartesi 10:41
AK Parti Kızılcahamam Gençlik Kolları Kongresi yapıldı

ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam Gençlik Kolları kongresi yapıldı.

Kızılcahamam Belediyesi Tiyatro Salonunda yapılan ve tek liste halinde gidilen seçim sonucunda AK Parti Kızılcahamam Gençlik Kolları Başkanı Taha Sarı yeniden seçildi.

Sarı yaptığı konuşmada, yeniden göreve seçilmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Türkiye’yi dönüştürecek ve yeni Türkiye’yi kuracak olanlar bu gençlerdir. Bizim asıl gayemiz gençliğe önderlik edecek, Türkiye yılmadan, yorulmadan rehber olacak devlet bilinci aşılayacak bireyler olmaktır ak parti gençlik kolları bu dava için çalışmaktadır. AK gençlik olarak mazlumların yanında olacağımıza, sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu davada yürüyeceğimize söz verdik. AK gençlik sadece AK Partinin değil tüm ümmetin umududur."

Kongreye AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Ahmet Barun ve Belediye Başkanı Süleyman Acar da katıldı.

Son Güncelleme: 16.11.2020 11:30
Anahtar Kelimeler:
AnkaraKızılcahamam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.