AK Parti Konya İl Başkanı Angı'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Angı, mesajında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün, milli birlik ve bütünlüğün sembolü olduğunu belirtti.15...

14 Temmuz 2021 Çarşamba 12:59
AK Parti Konya İl Başkanı Angı'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Angı, mesajında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün, milli birlik ve bütünlüğün sembolü olduğunu belirtti.

15 Temmuz'un ülke için bir milat olduğunu vurgulayan Angı, "15 Temmuz, demokrasi tarihimizin en önemli dönüm noktalarından olan, birlik ve beraberliğimizi perçinleyerek devletimizin bütünlüğüne karşı kasteden hainlere karşı milletimizin büyük bir zafer kazandığı günün adıdır." ifadesini kullandı.

Angı, 15 Temmuz gecesi Türkiye'nin darbeler tarihinin bir daha açılmamak üzere kapandığına dikkati çekti.

Şehitler ve gazilerin, 15 Temmuz gecesi cesaretleriyle tarih yazdığını belirten Angı, şunları kaydetti:

"Tankların, tüfeklerin, savaş uçaklarının karşısında Türk Bayraklarıyla, çıplak elleri ile karşı koyan aziz milletimizin dirayeti ve cesareti Türk ve Dünya tarihine altın harflerle yazılmıştır. Bu kahramanlık örneği asırlar boyunca da unutulmayacaktır. Hiç şüphesiz şehitlerimiz kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. 15 Temmuz akşamı meydanları boş bırakmayarak hainlere ve kalleş işbirlikçilerine meydanları dar eden, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, çocuğuyla adeta kurşunlara meydan okuyan aziz milletimize ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bağımsızlığı ve bütünlüğü için şehit olan ve kahraman gazilerimizi minnet, sevgi ve duayla anıyorum."

Anahtar Kelimeler:
Konya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.