AK Parti Milletvekili Yıldız, Kayseri OSB'nin yeni yönetimini ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Kayseri OSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette...

02 Temmuz 2022 Cumartesi 15:58
AK Parti Milletvekili Yıldız, Kayseri OSB'nin yeni yönetimini ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kayseri OSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Yalçın'ın yanı sıra, başkanvekili Murat Yibur, yönetim kurulu üyeleri Zafer Baktır ve Nuri Çetinçağlar ile denetim kurulu üyesi Mustafa Gengeç de hazır bulundu.

Yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ileten Yıldız, her zaman sanayicilerin yanında olduklarını belirtti.

Yıldız, "Yeni bir dinamizm ve heyecanla genel kurulda bayrağı devraldınız. Sizlere başarılar diliyorum. İnşallah bizler de Ankara'da her zaman olduğu gibi yanınızda olacağız. Sanayicimizin problemi bizim problemimiz. Çözümüne katkı vermek için çalışacağız. Sanayicimizin önünü açmak demek sadece Kayseri'nin değil, Türkiye'nin önünü açmak demektir." ifadelerin kullandı.

Kayseri OSB ile doğal gazın ücretlendirilmesi konusunda önemli bir çalışma yaptıklarını ve güneş enerjisi konusunda da ciddi çalışmalar yapacaklarını aktaran Yıldız, güneş enerjisi ile ilgili yeni bir yatırım yöntemi oluşturulmaya çalışıldığını ve bu yöntemin pilot bölgesinin Kayseri olacağını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.