AK Parti MKYK Üyesi Karacan'dan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yılı mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.Karacan, mesajında, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin milli birlik...

17 Mart 2021 Çarşamba 16:07
AK Parti MKYK Üyesi Karacan'dan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yılı mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karacan, mesajında, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin milli birlik ve beraberlik ruhuyla istiklalini ve istikbalini korumak isteyen bir milletin karşısında hiçbir gücün duramayacağını yedi düvele gösteren ve dünya tarihini adeta yeniden şekillendiren ecdadın bir destanı olduğunu vurguladı.

Canla, kanla ve inançla yazılan bu destanın tüm imkansızlıklara rağmen vatanına olan aşkı, bayrağına olan sevgisi ve iman dolu yüreğiyle 106 yıl önce "Çanakkale geçilmez." diye haykıran Türk milletinin geleceğine ve bağımsızlığına sahip çıkma kararlılığını daima göstereceğini ifade eden Karacan, şunları kaydetti:

"100 önce onlarca ülkeye karşı mücadele eden ülkemiz bugün de kahraman ecdadımızın torunlarıyla tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet düsturunu gerek doğuda, gerek güneyde, gerekse Mavi Vatan'da korkusuzca göstermektedir. Rabbim onların ayağına taş değirmesin inşallah. Bu vesileyle 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümünde 'taarruzu değil, ölmeyi emreden' Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden binlerce şehidimizi ve gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.